2009. december 7., hétfő

Mocsok

1.
- Az tulajdonképpen milyen mocsok dolog, hogy a művészetünkkel belegázolunk a saját életünkbe!
- Hát még az milyen mocsok dolog, hogy a művészetünkkel belgázolunk mások életébe!

2.
- Az tulajdonképpen milyen mocsok dolog, hogy mégcsak nem is zavar, hogy a művészetünkkel belegázolunk a saját életünkbe!
- Hát még az milyen mocsok dolog, hogy mégcsak nem is zavar, hogy a művészetünkkel belegázolunk mások életébe!

3.
- Az tulajdonképpen milyen mocsok dolog, hogy amikor felismerjük, hogy a művészetünkkel belegázolunk a saját életébünkbe, még akkor sem állunk le, kérünk elnézést!
- Hát még az milyen mocsok dolog, hogy amikor felismerjük, hogy a művészetünkkel belegázolunk mások életébe, még akkor sem állunk le, kérünk elnézést!

4.
- Az tulajdonképppen milyen mocsok dolog, hogy a művészet már csak ilyen, hogy az ember csinálja, csinálja, de soha, egyetlen művész sem vállalt talán szemtől szemben egy befogadóval felelősséget azért, ha a munkájával neki fájdalmat okozott.

5.
- Az tulajdonképpen milyen mocsok dolog, hogy épp ezért a webnapló írását inkább véresen erőltetve művészetnek nevezzük, csak NE!, az Istenér' SE! kelljen felelősséget vállalni azért, ha valakinek fájdalmat okoztunk vele.

(Hang belülről:
6.
- Az tulajdonképpen milyen mocsok dolog Tamás, hogy még amikor a felelősségről írsz, és szigorú akarsz lenni magaddal, számonkérő, jót akarsz, meg minden, még akkor is, ösztönösen fogod magad, és többes számban írsz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése